Leer levens redden! Volg een reanimatiecursus

Auteur:
Sanne van Driel
Geplaatst in:
Berichten
Opmerkingen:
Geen reacties

Reanimeren is iets dat iedereen kan leren.

In een training van ongeveer 4 uur leer je hoe je iemand met een circulatiestoornis (hartstilstand) op de best mogelijke manier kunt helpen. Met de vaardigheden die je op deze cursus leert kun je de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk vergroten.

In deze cursus leer je het slachtoffer te beademen en borstcompressies (hartmassages) te geven met daarbij het gebruik van een AED. De afkorting AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Met behulp van de AED kun je het hart van het slachtoffer een kleine elektrische schok geven. Deze schok helpt het hart mogelijk weer op gang. Met behulp van de AED geef je het slachtoffer een nog grotere kans op overleven.

Na het positief afsluiten van de cursus, ontvangen de cursisten het certificaat BLS hulpverlenen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Wilt u zich aanmelden voor deze cursus of meer informatie?
Klik hier en vul het contactformulier in.

Auteur: Sanne van Driel