Vakblad Veiligheid

Auteur:
Sanne van Driel
Geplaatst in:
Berichten
Opmerkingen:
Geen reacties

“We kunnen er niet omheen: 2020 was het jaar van de coronapandemie.
Begin dit jaar werden we overvallen door het coronavirus, veroorzaker van de ziekte Covid-19. De gevolgen waren en zijn enorm en iedereen is er op een of andere wijze wel door getroffen. VEILIGHEID vroeg 13 professionals naar hun ervaringen. Wat was de impact van de pandemie op hun organisatie, op hun werk, op veilig werken? Wat waren de gevolgen voor hen persoonlijk? En wat zijn hun verwachtingen voor 2021?” 

Met gepaste trots kan ik mededelen dat ik gevraagd ben voor dit artikel.
Ik ben één van de dertien professionals welke antwoord heeft gegeven op de vragen wat corona voor mij als organisatie maar ook voor mij als persoon heeft betekend. 


verschenen in vakblad Veiligheid #82/83, december 2020

Auteur: Sanne van Driel