Sanne van Driel > Aanbod > Aanbod > EHBO aan Kinderen

EHBO aan Kinderen

Wat doet u als uw kind zich verslikt?

ehbo aan kinderen

Wilt u zich aanmelden voor deze cursus of meer informatie?
Klik hier en vul het contactformulier in.

Hoe goed u ook oplet: een ongeluk zit in een klein hoekje.
Te weinig ouders weten voldoende van EHBO en kunnen in geval van nood niet goed handelen.

Een pleister plakken kan iedereen en een verbandje aanleggen lukt u waarschijnlijk ook nog wel, maar wat doet u als uw kind zich verslikt in een stukje speelgoed? Of als hij een ernstige bloeding krijgt? En wat als uw baby van de commode valt?
De eerste minuten zijn cruciaal, zeker bij jonge kinderen.

Door een cursus EHBO aan Kinderen te volgen, leert u hoe u op tijd de juiste handelingen verricht. Zo weet u in geval van nood altijd hoe u uw kind direct kan helpen.

Sanne van Driel biedt verschillende workshops en cursussen aan op het gebied van EHBO aan Kinderen.
Onze meest populaire cursus is de volledige cursus EHBO aan Kinderen. Hierbij krijgt u alle vaardigheden aangeleerd welke u nodig heeft om hulp te verlenen inclusief reanimatie en AED, daarnaast wordt deze cursus afgesloten met een officieel certificaat. Wilt u als ouder/verzorger snel wat EHBO basisvaardigheden leren en is een certificaat niet nodig? Dan is de workshop EHBO aan Kinderen zeer geschikt. Liever alleen leren reanimeren en weten hoe je een AED moet bedienen?
Dan is de cursus Kinderreanimatie wellicht de juiste keuze.

Maatwerk
Beantwoorden de cursussen en trainingen in het aanbod niet of niet helemaal uw vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om een cursus op maat te maken.
Voor meer informatie klik hier en vul het contactformulier in.

..
De meeste EHBO diploma’s en certificaten zijn 2 jaar geldig. Tijdens deze 2 jaar kunnen de cursisten een herhalingstraject doorlopen om kennis en vaardigheden up-to-date te houden en de geldigheid van het diploma te verlengen.
Ook voor deze herhalingslessen bent u bij Sanne van Driel aan het juiste adres.
..